Pàgines

dijous, 23 de maig del 2013

Barret Oliver+S del CC de Naii


Arribo una mica tard però la qüestió és que ja està fet. He tingunt uns quants problemes en primer lloc amb els patrons; el meu nen només té 7 mesets i fa el cap més petit que la talla més xica i per tant he hagut d'escanejar el patró i imprimir-lo al 90%. Després alhora de cosir-lo he seguit les instruccions del llibre i la veritat és que no m'ha agradat gaire el sistema (això em passa per no llegir primer tota l'explicació que s'ha currat la Naii, ho sento no tornarà a passar...jejeje)

Bé, la qüestió és que ja està acabat i aquest és el resultat:




Us deixo l'enllaç a l'entrada recopilatori del blog de Naii


dimecres, 22 de maig del 2013

Pantalons "El Pirata Garrapata"


Mireu quins pantalons!!! És diuen així perquè quan era joveneta al col·legi ens van fer llegir un llibre força divertit que es deia "el Pirata Garrapata" i aquesta aplicació que li he fet m'ha recordat aquell llibre. La veritat és que són molt fàcils i ràpids de fer.
La tela que he utilitzat és una tela tipus camiseta de la pàgina telas.es i l'aplicació d'el pirata està feta amb una tela tipus patchwork que tenia, comprada en una botiga de Manresa.

Ara ja estic treballant amb la part de dalt!!! A veure si us la puc ensenyar ben aviat!!!


dijous, 16 de maig del 2013

Joc de llit per bressol

Avui us vull ensenyar el joc de llit pel bressol de l'Ixent. Abans de tenir al meu nen ( ja té 7 mesos) amb el meu marit vàrem estar buscant quin tipus de bressol per als primers mesos posàvem a la nostra habitació, i vàrem descobrir que hi havia una casa Cotinfant que fabricava bressols collit, és a dir, són bressols que es poden enganxar al nostre llit i d'aquesta manera el nadó està al costat de la mare però té el seu espai i el que és millor, a la nit no cal aixecar-te a donar-li el pit ja que només posant-te de costat el nadó es pot enganxar. Bé, cal dir, que en el meu cas van passar unes tres setmanes per a que l'Ixent s'agafés tot sol, però a partir de llavors jo gairebé ni em despertava per donar-li el pit. Fins i tot més d'una nit no sabia quantes vegades havia menjat, jejeje...
Doncs bé, he de dir que aquest bressol és força car però va molt però que molt bé i com no els recanvis de joc de llit també eren molt cars ( crec recordar que eren uns 70 euros), així que com que feia poc que tenia la meva màquina de cosir vaig decidir provar de fer-li un joc de llit, i aquí us deixo el resultat:


 Està fet amb tela de cotó i està compost per un llençol de sota que s'enganxa per dos cremalleres amb una funda nòrdica de manera que queda un sac enganxat al llençol de sota. També li vaig fer de conjunt el protector per la zona del cap. Per fer-lo més divertit vaig fer-li unes aplicacions en forma d'estrelles i lluna.


dimarts, 14 de maig del 2013

Revista Ottobre

Estic molt contenta!!! M'han arribat dos revistes Ottobre!!!
La setmana passada vaig fer la subscripció a la revista per 4 revistes de moda infantil i 2 revistes de moda de dona i amb aquestes pots triar de regal una de les revistes que ja han sortit.
Ha tardat 1 setmana justa!!!
M'ha arribat la 03/2013 (és la d'estiu de 2013 i jo vaig demanar la 04/2010  (tardor 2010) tot i ser del 2010 els dissenys són molt actuals de fet jo diria que intemporals... m'encanta!!!

Ja l'he fullejat 20 vegades i tinc ganes de fer varis models. La veritat és que és una revista molt xula i pràcticament es pot aprofitar el 100% de la revista.
Si voleu donar un cop d'ull a les revistes i als models que surten a les revistes podeu anar a la pàgia de Ottobre també podeu consultar el blog d'Ottobre.







dimecres, 8 de maig del 2013

Pantalons "bombachos"



Arriba el bon temps però encara no es pot anar amb pantalons curts, així que he fet uns pantalons a l'estil "bombacho". He utilitzat el patró Pijama para dos de la Inglesita amb la talla 12 mesos. La veritat és que també està molt ben explicat, gràcies Inglesita!!!
He posat goma a la cintura i als tormells per a que quedin en forma "bombachos" 
La tela la vaig comprar a una botiga a Manresa molt bé de preu, és una tela fina amb una mica d'elasticitat, molt còmoda i perfecta per aquesta època de l'any.

Aquí us deixo unes fotos:



dimarts, 7 de maig del 2013

Top Abril Naii

Vaig tard, molt tard!!! però com diuen val més tard que mai, així que aquí us presento la meva versió del Sewalong del top abril organitzat per Naii.

És perfecte per portar amb leggins!!







Jo vaig triar el patró amb roba no elàstica i em va enamorar el coll en forma de gota. Per fer-lo vaig utilitzar una tela d'Ikea molt resultona i vaig posar la meva primera cremallera invisible!!!

Gràcies a la molt bona feina de Naii he aconseguit fer el meu primer top. Moltes gràcies Naii per les teves explicacions....