Pàgines

dissabte, 31 d’agost del 2013

BIQUINI!!!

Avui us vull ensenyar el biquini que m'he fet aquest estiu ( ja sé que estem apunt d'acabar l'estiu però aquest any va començar la calor molt tard i aquest biquini el vaig fer una mica per casualitat...)

Una bona amiga em va dir d'una botiga de teles a Manresa que no coneixia i així que l'endemà mateix hi vaig anar a parar, en principi, només per mirar....
Em vaig enamorar (entre altres) d'una tela de lycra de tons blaus i verd que feia dos trams d'estampats diferents ( és la del cap damunt de la foto):


Al final com podeu observar, vaig arribar a casa amb algunes teles i mil projectes al cap per fer...
El primer aquest biquini però jo no en tenia ni idea així que vaig posar-me a buscar per internet i a veure vídeos del youtube, us poso un enllaç entre molts dels que vaig mirar: "Cursos traje de baño"
També vaig agafar un biquini de l'any anterior per treure el patró i amb tot això, us ensenyo el resultat per davant:

La part del davant de la calça em va quedar una mica massa tipus culotte, la pròxima que faci intentaré que quedi més oberta.
I per darrera:

Com que no tenia tanques per la part de dalt del biquini vaig cosir-la directament a la meva mida, d'aquesta manera m'estalvio de fer-hi un nus!!

Animeu-vos a fer-vos el biquini, no és tant difícil i serà únic tant a la piscina com a la platja!!!



dimarts, 13 d’agost del 2013

He tingut SORT!!!! "PRUEBA TU SUERTE" de NAII


Doncs això que he tingut molt sort!!!! El blog de Naii estava de sorteig aquest mes d'agost com a conseqüència del seu aniversari i m'ha tocat un patró dels que sortejava, exactament m'ha tocat el: "Búho de horquillas"


Ja tinc ganes de provar el patró... Moltíssimes gràcies Naii i felicitats pel teu aniversari!!!



dijous, 1 d’agost del 2013

Canviador portàtil!

M'agraden els canviadors petits per poder-los portar sempre a sobre quan sortim de casa. El meu fill és un cagón, cada dos per tres he de canviar-li el bolquer i quan surts de casa no saps mai on s'haurà de fer el canvi per això sempre és millor portar un canviador d'aquests. Per fer-lo vaig seguir el tutorial que la Pantigana va publicar per la setmana del bebé que va organitzar, podeu veure l'enllaç aquí.

He utilitzat tela de vinil per la part de fora, al mig hi he posat buata i per la part de dins una tela tipus patchword que m'encanta!!!!

Les mides del meu canviador són: 70 x 30 cm.


A tot el voltant porta un viu que li dona l'acabat perfecte:
 

  

Per que vegeu el que ocupa plegat:


Animeu-vos a seguir el tutorial de la Pantigana i a fer-lo que és molt senzill i va molt però que molt bé!!!